САЈАМ СПОРТА ЗА УЧЕНИКЕ ЧЕТВРТИХ РАЗРЕДА НОВОБЕОГРАДСКИХ ОСНОВНИХ ШКОЛА

November 7, 2023

Ученици наше школе били су у среду, 25.10.2023. учесници манифестације “Сајам спорта” у организацији Града Београда, која је одржана у Хали спортова” Ранко Жеравица” на Новом Београду. Том приликом Град је организовао превоз ученика. 

Новобеоградски Сајам спорта био је девети општински сајам на територији Београда, а учествовали су ђаци из више од 10 основних школа и чак 28 спортских клубова са седиштем на Новом Београду.Учествовали су ученици трећег и четвртог разреда, укупно 49 учесника.

У оквиру општинских сајмова, Спортски савез Београда у сарадњи са Олимпијском комитетом Србије, организује и активационо такмичење „Буди олимпијац“ који међу основцима промовише тимски дух, а школску омладину подстиче на редовну физичку активност. У екипном такмичењу „Мали олимпијац“ од једанаест новобеоградских основних школа, најуспешнија је била екипа Основне школе „Борислав Пекић“, која је освојила 1. место, што представља велики уcпех наше школе.  Екипе су за своје школе освојиле спортске реквизите.

Повезане вести

Одабрани уџбеници за школску 2024/25. годину

Уџбеници-за-1.-разредПреузми Уџбеници-за-2.-разредПреузми Уџбеници-за-3.-разредПреузми Уџбеници-за-4.-разредПреузми Уџбеници-за-5.разредПреузми Уџбеници-за-6.разредПреузми Уџбеници-за-7.-разредПреузми...